Son Dakika
banner1

Günün özeti

Günün öne çıkan gelişmelerini sizler için derledik;

GÜNDEM 16.05.2022, 16:59
Günün özeti

Günün öne çıkan gelişmelerini sizler için derledik;

Dehşet anları kamerada: Kasklı saldırgan hasmına kurşun yağdırdı

Beyoğlu’nda tanınmamak için motosiklet kaskı takan şahıs, güpegündüz yol kenarında bekleyen hasmına tabancayla ateş açtı. Saldırının ardından kaçmak isteyen kasklı şahıs, araçların altında kalmaktan son anda kurtulurken, yaşanan o anlar kameraya yansıdı. Saldırgan ve azmettiricisi ise polis ekipleri tarafından yakalandı.

....

Dövülen kadını kurtardılar, döveni de yere yatırıp etkisiz hale getirdiler

Bursa’da bir kişi yanında bulunan kadını yol ortasında darp etmeye başladı. Durumu gören çevredeki vatandaşlar kadını kurtarıp yere yatırdıkları adamı etkisiz hale getirdi.

......

Şırnak’ta terörün finans kaynaklarına operasyon: 61 gözaltı

Şırnak’ta İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı birimleri tarafından terörün finans kaynaklarına yönelik düzenlenen kaçakçılık ve asayiş operasyonunda uyuşturucu madde, gümrük kaçağı malzeme ele geçirilirken, 61 kişi gözaltına alındı.

....

Tedavüldeki bozuk paraları hurdacıya satan şahıslara baskın: 2 gözaltı

Beyoğlu Devriye Ekipler Amirliği polisleri, topladığı 70 kilogram bozuk parayı değerinden fazla kazanmak için kilosunu 70 liradan hurdacıya satan şahsı yakaladı. Gözaltına alınan şahsa “Türk Parasının Kıymetini Koruma Kanununa Muhalefet” suçundan işlem yapıldı.

....

Ücretli çalışan sayısı yıllık yüzde 6,5 arttı

Sanayi, inşaat ve ticaret-hizmet sektörleri toplamında ücretli çalışan sayısı 2022 Mart ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 6,5 arttı.

....

Alkollü sürücü frene basmayınca iki aracı biçti; o anlar kameraya yansıdı

Beylikdüzü’nde alkollü şahıs, ortalığı birbirine kattı. Caddelerin kesiştiği noktada frene basmayan sürücü, iki araca çarparak durabildi. Kazada şans eseri can kaybı yaşanmazken, iki kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Yaşanan o korku dolu kaza anları ise çevredeki bir güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

....

Sakarya’da şaşırtan olay: Kargalar evi bakın ne hale getirdi

Sakarya’nın Karasu ilçesinde oğlunun iş için şehir dışına çıktığı ve 2 yıldır boş durumda bulunan eve giren anne gördüğü manzara karşısında şok oldu. Üç katlı evin en üst katında bulunan banyo camından içeri giren kargalar, evin banyo kısmını çöp ve dallarla doldurdu.

....

Ukrayna, Rus ordusunu engellemek için bir köprüyü daha havaya uçurdu

Ukrayna ordusu, Rus ordusunun ilerleyişini engellemek amacıyla Luhansk Bölgesi’ndeki Severodonetsk ile Rubizhne arasındaki demiryolu köprüsünü havaya uçurdu.

.....

Süper Ay Tahran’da görüntülendi

İran’ın başkenti Tahran’da görülen “Süper Ay” görsel şölen oluşturdu.

.....

Irak’ta kum fırtınası nedeniyle uçuşlar iptal edildi

Irak’ı dün etkisi altına alan kum fırtınası nedeniyle Bağdat ve Necef’te uçuşlar askıya alınırken, başkent Bağdat’ta resmi tatil ilan edildi.

(İHA)

Yorumlar (0)
12
az bulutlu