Son Dakika
banner1

Günün özeti

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 1 Mayıs mesajı

GÜNDEM 01.05.2021, 17:36 01.05.2021, 22:51
Günün özeti

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 1 Mayıs mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle yayımladığı mesajda, “Büyüyen ve güçlenen Türkiye’mizde her bir vatandaşımızın refah seviyesinin yükselmesi, istihdamın artması için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

....

Bodrum’da yerli ve yabancı turistler sahillere akın etti

Bodrum’da tam kapanmadan muaf olan yerli ve yabancı turistler denizin keyfini doyasıya çıkardı. İlçenin dünyaca ünlü plajlarından Paşataralsı, Kumbahçe, Bitez sahillerinde turistler denizin ve güneşin keyfini çıkardı.

....

İngiltere normalleşme sürecine girdi!

Koronavirüs salgınının başlangıcından bu yana dünya genelinde uygulanan sosyal mesafe ve maske önlemleri, İngiltere’de rafa kaldırıldı.

....

İstanbul Havalimanı yılın ilk 4 ayında 63 bin uçuşla Avrupa’nın zirvesinde yer aldı

Türkiye’nin dünyaya açılan kapısı konumundaki İstanbul Havalimanı, Avrupa Havalimanlarına kıyasla konumunu güçlendirmeyi sürdürüyor.

.....

İzmir depremiyle ilgili 3 şüpheli tutuklandı

İzmir’de 30 Ekim tarihinde meydana gelen depremin ardından Bayraklı ilçesinde yıkılan binalarla ilgili hazırlanan bilirkişi raporları sonrası gözaltına alınan 18 şüphelinden 3’ü çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

...

Beyoğlu’nda açık bırakılan kanalizyon çukuruna düşen yaşlı kadını itfaiye kurtardı

Beyoğlu’nda asfalt çalışmasının yapıldığı sokakta açık bırakılan kanalizasyon çukuruna düşen yaşlı kadın itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

....

Fukuşima Dai-ni Nükleer Santrali Kapanıyor

Nükleer Düzenleme Kurulu (NRA), tesisi işleten Tokyo Electric Power (TEPCO) firmasının reaktörlerin sökülmesini kapsayan planını onayladı.

....

İsrail’de akıl almaz olay: Atını asansörle yukarı çıkarmaya çalıştı

...

-İHA-

Yorumlar (0)
12
az bulutlu