Son Dakika
banner1

Fuat Oktay'dan Manavgat açıklaması: Tüm imkanlarla müdahale ediliyor

Antalya Manavgat'taki yangın yerleşim birimlerine yaklaştı: Korkutan görüntüler..

GÜNDEM 29.07.2021, 01:28 29.07.2021, 10:29
Fuat Oktay'dan Manavgat açıklaması: Tüm imkanlarla müdahale ediliyor

Antalya Manavgat’ta dört farklı noktada çıkan ve yerleşim yerlerine ulaşan yangınla ilgili açıklama yapan

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Devletimiz ilk andan itibaren tüm imkanlarıyla yangının söndürülmesi için çalışmalarını sürdürmektedir" dedi.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde çıkan orman yangını 12 ilden gönderilen 19 helikopter, 103 arazöz, 6 dozer, 1 uçak ve 412 orman işçisiyle kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

CUMHURBAŞKANLIĞINDAN AÇIKLAMA

Büyüyerek devam eden yangınla ilgili Cumhurbaşkanlığından açıklama geldi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, devletin tüm imkanlarıyla yangının söndürülmesi için çalışmaların sürdüğünü söyledi.

Oktay, yaptığı açıklamada, "Manavgat’ta meydana gelen yangından etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Devletimiz ilk andan itibaren tüm imkanlarıyla yangının söndürülmesi için çalışmalarını sürdürmektedir. Dualarımız Manavgat ve yangınla mücadele eden kahraman ekiplerimiz için" ifadelerini kullandı.

Manavgat yangınından yeni görüntüler: Gökyüzü dumanla kaplandı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Havadan ve karadan müdahalenin sürdüğü bölgede gökyüzü dumanla kaplandı.

Manavgat'taki orman yangınına havadan ve karadan müdahale ediliyor. Antalya Manavgat'a bağlı Yeniköy Mahallesi'ndeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada; 1 uçak, 19 helikopter, 6 dozer, 103 arazöz, 412 personel ile müdahale edildiğini bildirdi.
Antalya'nın Manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürülmeye çalışılıyor. Yeniköy Mahallesi'ndeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayılan alevlere havadan böyle görüntülendi.

Manavgat'ta yangın yerleşim yerlerine ulaştı: Panik anları kamerada

Antalya'nın Manavgat ilçesi Yeniköy Mahallesi çöplük yolunda çıkan ve rüzgarın etkisiyle hızla yayılan orman yangını büyüyerek devam ediyor. Yangın yerleşim yerlerine ulaşırken, yaşanan panik anları kameraya böyle yansıdı.

 

Antalya'nın Manavgat ilçesi Yeniköy Mahallesi çöplük yolunda çıkan ve rüzgarın etkisiyle hızla yayılan orman yangını büyüyerek devam ediyor. Yerleşim yerlerini tehdit eden alevler nedeniyle 3 mahalle tedbir amaçlı boşaltıldı. Alevlerin Antalya Alanya karayolundaki petrol istasyonlarına kadar ilerlediği öğrenildi. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli de bölgeye doğru yola çıktı.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu