Son Dakika
banner1

Depremzedelerin "Tekirdağ" korkusuna Bakan Akar'dan "başımızın tacısınız" yanıtı

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, bir araya geldiği depremzedelerin, "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin otelde misafir ettiği depremzedeleri çıkarma" kararını hatırlatarak kendi durumlarını sorması üzerine "Asla böyle bir şey söz konusu değil. Bu bizzat Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın, devletimizin teminatıdır. Aklınızın ucuna bile böyle bir şeyi getirmeyin. Her şey normalleşinceye kadar başımızın tacısınız" dedi.

GÜNDEM 21.05.2023, 11:50
Depremzedelerin "Tekirdağ" korkusuna Bakan Akar'dan "başımızın tacısınız" yanıtı



     

AK Parti'den milletvekili seçilen Akar, Gençlik ve Spor Bakanlığının yurtlarında misafir edilen depremzedelerle Gevher Nesibe Yurdu’nda bir araya geldi.

Devletin milletiyle beraber olduğunu aktaran Akar, "Depremzedelere yardımcı olmak, onların acılarını dindirmek, yaralarını sarmak için devlet ve millet olarak ilk andan itibaren çalışmalarımız devam ediyor. Nasıl geçmişte felaketlerin üstesinden geldiysek inşallah bu depremin yaralarını da saracak, bu felaketin de üstesinden geleceğiz" ifadelerini kullandı.


Depremzedelerin "Tekirdağ" korkusuna Bakan Akar'dan "başımızın tacısınız" yanıtı


"ASLA BÖYLE BİR ŞEY SÖZ KONUSU DEĞİL"
Görüşmenin sonunda bazı depremzedelerin Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin otelde misafir ettiği depremzedeleri çıkarma kararını hatırlatıp, büyük tedirginlik yaşadıklarını ifade ederek kendi durumlarını sorması üzerine Akar, "Asla böyle bir şey söz konusu değil. Bu bizzat Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın, devletimizin teminatıdır" diye konuştu.

Depremzedelerin "Tekirdağ" korkusuna Bakan Akar'dan "başımızın tacısınız" yanıtı - Resim : 2


Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin söz konusu davranışına yönelik tepkisini dile getiren Akar, şunları kaydetti:

"Bazıları kendi kafasına göre yalan yanlış işler yapıyorlar. 'Yanlış hesap Bağdat'tan döner'. Böyle bir şey asla söz konusu değil. Her şey normalleşinceye kadar başımızın tacısınız. Bunda hiçbir şüphe yok, sakın. Aklınızın ucuna bile böyle bir şeyi getirmeyin. Hangi partiye oy verirseniz verin, hangi dinden, mezhepten, etnik kimlikten olursanız olun öyle bir şey söz konusu değil. İhtiyacınız olduğu sürece burada kalmaya devam edeceksiniz. Devlet, millet olarak elimizden gelen desteği sağlamaya devam edeceğiz."

Yorumlar (0)
12
az bulutlu