Son Dakika
banner1

Cumhurbaşkanlığı'ndan kara harekatı mesajı: Her an olabilir!

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Suriye'nin kuzeyinde terör yuvalarının yerle bir edilmesi için planlanan kara harekatına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Kalın, 'Yarın, haftaya veya her an olabilir' dedi.

GÜNDEM 29.11.2022, 16:51
Cumhurbaşkanlığı'ndan kara harekatı mesajı: Her an olabilir!


Eli kanlı terör örgütü PKK'nın İstiklal Caddesi'nde düzenlediği hain saldırıdan 1 hafta sonra düğmesine basılan Pençe-Kılıç Hava Harakatı'nda terör inleri yerle bir edildi. Hava harekatının bitmesinin hemen ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, terörle mücadelenin kesintisiz devam edeceğini ve kara harekatının kısa süre içinde düzenleneceğinin mesajını vermişti.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da katıldığı bir televizyon programında Suriye'nin kuzeyine gerçekleştirilmesi planlanan kara harekatına ilişkin çok önemli açıklamalarda bulundu.

Türkiye'ye yönelik tehditlere karşı her zaman hazır ve nazır olunduğunu altını çizen Kalın, "Bundan sonra da bu tür tehditler söz konusu olduğunda bu operasyonların zamanı, zemini, mekanı şekli kapsamı Türkiye tarafından belirlenir ve kendi önceliklerimiz çerçevesinde hayata geçirilir" dedi.

"TÜRKİYE GEREĞİNİ YAPAR"

Kalın, şöyle devam etti: "Bunların bugün mü, yarın mı olacağını açıklamak gibi bir şeyimiz yok elbette Şunu bilmesi gerekir ki bütün teröristlerin diğer unsurların Türkiye bu tür tehdit algısını belli bir noktaya getirdikten sonra gereğini yapar."

"YARIN, HAFTAYA VEYA HER AN OLABİLİR"

Olası harekâtın tarihi hakkında da konuşan Kalın, "Yarın, haftaya veya her an olabilir. Farklı şekilde operasyonlar yapılabilir. Bu operasyonlar her an yapılabilir. Bugüne kadar nasıl yapıldıysa bundan sonra da yapılmaya devam edecek" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu