Son Dakika
banner1

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Devlet Bahçeli Hatay'da incelemelerde bulundu

      6 Şubat günü Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerle 10 kentte 41 binden fazla kişi hayatını kaybetti. Birçok şehirde yıkım meydana gelirken, asrın felaketinden en büyük yarayı ise Hatay aldı.

GÜNDEM 20.02.2023, 16:53
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Devlet Bahçeli Hatay'da incelemelerde bulundu

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bugün birlikte Hatay'a giderek deprem bölgesinde incelemelerde bulundu. Erdoğan 8 Şubat-11 Şubat tarihleri arasında Kahramanmaraş, Hatay, Adana, Gaziantep, Osmaniye, Kilis, Adıyaman, Malatya, Diyarbakır ve Şanlıurfa'ya gitmişti. MHP lideri Bahçeli ise deprem sonrası ilk kez bölgeye ziyarette bulundu.

KAHRAMANMARAŞ'A GEÇECEKLER
Bölgede incelemelerde bulunan iki lider, arama kurtarma ekipleri ile de bir araya geldi. Erdoğan ve Bahçeli'nin Hatay'ın ardından Kahramanmaraş'a geçmesi bekleniyor. Yarın ise Gaziantep, Nurdağı ve Islahiye ile Osmaniye'yi ziyaret edecekleri öğrenildi.

BAHÇELİ "GİDECEĞİM" DEMİŞTİ

MHP Genel Başkanı olarak depremden zarar görmüş illeri ve tüm vatandaşları bir program dahilinde ziyaret etmek amacıyla geçen hafta aldığı kararı tatbik etmek için makul bir zaman kolladığını söyleyen Bahçeli, şunları kaydetmişti:

"O zaman gelmiştir, şimdi vakit yollara düşme vaktidir. Osmaniye, Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman, Diyarbakır, Şanlıurfa, Gaziantep, Kilis, Adana ve Malatya'da milletimle tek yürek olacağım, tek ses olacağım, mahzun illerimizin ve mağdur vatandaşlarımızın hepsini birden, çalışmaların aksamasına fırsat vermeden sırayla ziyaret edeceğim.''

Yorumlar (0)
12
az bulutlu