Son Dakika
banner1

CHP Genel Merkezi'nde Türk bayrakları kime emanet?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başdanışmanı Nuşirevan Elçi'nin CHP Genel Merkezi'nde Rudaw ile yaptığı röportajda Türk bayraklarının kaldırılması çok konuşuldu. Eleştiriler üzerine açıklama yapan Elçi, bayrağı kaldırtanların Rudaw olduğunu açıkladı. Akıllara ise “CHP Genel Merkezi'nde Türk bayrakları kime emanet?” sorusu takıldı.

GÜNDEM 12.01.2023, 09:58
CHP Genel Merkezi'nde Türk bayrakları kime emanet?



     
Kılıçdaroğlu'nun Başdanışmanı Nuşirevan Elçi, parti genel merkezinde Irak Kürt Bölgesi kanalı  Rudaw'a verdiği röportajda Türk bayraklarının kaldırıldığı tartışmalarıyla ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Elçi “olduğunu söyleyerek, "Söz konusu değişikliği kendilerinin yaptığını, sorumluluğun ve yanlışın kendilerine ait olduğunu belirtmişlerdir" dedi.

"Haberlerde okuyunca durumu öğrendim"

Basın odasında değişiklik yaptırmadığını belirten Elçi, "Mülakatın gerçekleştiği gün yoğun gündemimden dolayı hızlıca salona girip, bana gösterilen yerde oturarak mülakatı tamamlayıp, yetişmem gereken görüşmeler olduğu için yine hızlıca salondan çıktım. Ne röportaj öncesinde ne de sonrasında henüz yeni katıldığım partimin basın odasının düzenine ilişkin bir bilgim yoktur. Bu halde iddia olunan değişiklikten sorumlu tutulmam abesle iştigaldir. Tüm kamuoyu gibi ben de haberlerde okuyunca durumu öğrendim" dedi.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu