Son Dakika
banner1

Canlı yayında rahatsızlanan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek mesajları yağdı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan canlı yayında rahatsızlanması üzerine "Her şeyden önce üzerinize afiyet, dün, bugün yoğun kampanya çalışmaları vardı. Bu nedenle midemi üşütmüşüm. Hatta programı iptal etsek mi diye düşünmüştüm. Ama söz verdik ve geldik. Sizlerden ve seyircilerimizden helallik diliyorum." ifadelerini kullandı. Erdoğan'a sosyal medyadan destek mesajları yağdı...

GÜNDEM 26.04.2023, 12:02 26.04.2023, 12:07
Canlı yayında rahatsızlanan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek mesajları yağdı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı ortak canlı yayında gündeme ilişkin açıklamalarda bulunurken korkutan anlar yaşandı.

Stüdyoda bir an sessizlik olurken yayın kesildi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın rahatsızlandığı anlaşıldı.

Neyse ki kısa bir süre sonra toparlanan Cumhurbaşkanı Erdoğan yayına kaldığı yerden devam etti ve "Her şeyden önce üzerinize afiyet, dün, bugün yoğun kampanya çalışmaları vardı. Bu nedenle midemi üşütmüşüm. Hatta programı iptal etsek mi diye düşünmüştüm. Ama söz verdik ve geldik. Sizlerden ve seyircilerimizden helallik diliyorum." ifadelerini kullandı. 

SOSYAL MEDYADAN HELALLİK MESAJLARI YAĞDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Sizlerden ve seyircilerimizden helallik diliyorum" sözlerinin ardından binlerce sosyal medya kullanıcısı paylaşım yaparak Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'Helal olsun' dediler. 

Canlı yayında rahatsızlanan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek mesajları yağdı

Canlı yayında rahatsızlanan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek mesajları yağdı - Resim : 2

Canlı yayında rahatsızlanan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek mesajları yağdı - Resim : 3

Yorumlar (0)
12
az bulutlu