Son Dakika
banner1

YSK'da kuralar çekildi! Adayların TRT’deki konuşma sırası belirlendi

14 Mayıs'ta gerçekleşecek olan seçimlere sayılı günler kaldı. Cumhurbaşkanı adaylarının ve siyasi partilerin 7 Mayıs Pazar günü ve 13 Mayıs Cumartesi günü TRT ekranlarından yapacakları 10’ar dakikalık propaganda konuşmalarının yayın sıraları Yüksek Seçim Kurulu’nda kura çekimi ile belirlendi.

GENEL 28.04.2023, 09:16
YSK'da kuralar çekildi! Adayların TRT’deki konuşma sırası belirlendi


YSK'da kuralar çekildi! Adayların TRT’deki konuşma sırası belirlendi

Buna göre; TRT’deki birinci programın ilk konuşmasını Kemal Kılıçdaroğlu, ikinci konuşmasını Sinan Oğan, üçüncü konuşmasını Muharrem İnce ve son konuşmasını Recep Tayyip Erdoğan yapacak. İkinci programda ise sırasıyla; Muharrem İnce, Kemal Kılıçdaroğlu, Sinan Oğan ve Recep Tayyip Erdoğan konuşacak.


Ayrıca sırasıyla; Yeniden Refah Partisi, Halkın Kurtuluşu Partisi, Adalet Partisi, Güç Birliği Partisi, Anavatan Partisi, Hak ve Özgürlük Partisi, Adalet Birlik Partisi, Memleket Partisi, Adalet ve Kalkınma Partisi, Türkiye İşçi Partisi, Vatan Partisi, Büyük Birlik Partisi, Türkiye Komünist Hareketi, Milli Yol Partisi, Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi, Yenilik Partisi, Cumhuriyet Halk Partisi, Zafer Partisi, Türkiye Komünist Partisi, Millet Partisi, Sol Parti ve Genç Parti temsilcileri 10’ar dakikalık konuşma yapacak.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu