Son Dakika
banner1

O provokasyonun ardından Buğra Kavuncu çıktı

Daha önce sık sık FETÖ ile grift bağlantları ile gündeme gelen ve hakkında FETÖ'cü olduğuna dair suçlamalar bulunan İYİ Parti'li Buğra Kavuncu büyük bir skandalla gündemde... Geçtiğimiz günlerde İstanbul'un çeşitli noktalarına asılan mülteci karşıtı provokatif pankartları Kavuncu'nun astırdığı ortaya çıktı. İddiaya göre Buğra Kavuncu bu iş için gençlere para verdi...

GENEL 03.09.2021, 11:24
O provokasyonun ardından Buğra Kavuncu çıktı

Ülkelerinden kaçarak Türkiye'ye sığınan Suriyeli ve Afgan göçmenler üzerinden yürütülen provokasyonlar hız kesmeden devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde, İstanbul’un çeşitli noktalarına, mültecileri hedef alan "Hudut Namustur" yazılı pankart asılmıştı.

”Öfkeli Genç Türkler” imzalı pankartları astıkları belirlenen 6 üniversite öğrencisi konuyla ilgili gözaltına alınmış ve ifadelerine başvurulduktan sonra şahıslar serbest bırakılmıştı.

SALDIRIYA UĞRAYAN KAVUNCU ZİYARET ETMİŞTİ...

Diğer yandan İYİ Parti, şahısları emniyet ve savcılık sürecinde yalnız bırakmazken, İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'nun da "Öfkeli Genç Türkleri" gözaltında tutuldukları adliyede ziyaret etmesi dikkat çekmişti. Kavuncu ayrıca bu olaydan kısa süre sonra bir TV kanalının binası önünde "saldırıya" uğramıştı!

Tüm bu olayların ardından dün sıcak bir gelişme daha yaşandı. O pankartı asan gençlerden biri olduğunu belirten Ahmet Çakmak sosyal medya üzerinden bir açıklama yayınladı.

İYİ PARTİ'NİN KİRALIK GENÇLERİ!

Video mesajında pankart provokasyonunun perde arkasını anlatan Çakmak, İYİ Parti İl Başkanı Buğra Kavuncu'nun bu iş için para teklif ettiğini anlattı.

Ahmet Çakmak video mesajında şu ifadeleri kulandı;

"Bir süre önce hudut namustur yazılı bir pankart astım. Bana bu pankartı Buğra Kavuncu astırdı. Yanındakiler bana para, başka şeyler vaat etti. Kullanıldığımı fark ettiğim için bu videoyu çekiyorum" 

Diğer yandan sosyal medyada söz konusu şahsı tanıdığını belirten bazı kişiler, Ahmet Çakmak'tan bir süredir haber alınamadığını öne sürdü. Çakmak ise paylaştığı yeni bir mesajla İYİ Parti'liler tarafından tehdit edildiğini iddia etti.
 




Kaynak: superhaber.tv

Yorumlar (0)
12
az bulutlu