Son Dakika
banner1

Kandil'den Millet İttifakı'na bir eleştiri daha: "İlkesiz, kritersiz, değerler üzerine kurulmayan bir ittifak"

Seçimi kaybetmesinin ardından Kandil'den Kılıçdaroğlu'na ve ittifaka peş peşe eleştiri geliyor. "Eğer farklı bir CHP'li aday olsaydı kazanması mümkün olabilirdi. " diyen Murat Karayılan'ın ardından bir eleştiri de PKK/KCK Yürütme Konseyi Üyesi Sabri Ok'tan geldi. Sabri Ok, Millet İttifakı'nı hedef alan ifadeler kullandı.

GENEL 07.06.2023, 11:01
Kandil'den Millet İttifakı'na bir eleştiri daha: "İlkesiz, kritersiz, değerler üzerine kurulmayan bir ittifak"



Sözde PKK/KCK Yürütme Konseyi Üyesi Sabri Ok, terör örgütünün yayın organına Millet İttifakı'nı hedef alan açıklamalarda bulundu.

"MİLLET İTTİFAKI DEĞERLER ÜZERİNE KURULMADI"

Millet İttifakı'nın ilkesiz, kritersiz olduğunu söyleyen terörist Ok, "Değerler üzerine kurulmayan bir ittifak aynı Millet İttifakı gibi dağılır ve sonuç alamaz" dedi.

Millet İttifakı'nın seçimin şikinci turunda stratejisini değiştirmesine de göndermede bulunan Sabri Ok, "Zaten bu ittifak özellikle 28 Mayıs seçiminde Rêber Apo’ya, hareketimize ve Kürt halkına karşı dillerini, stratejilerini, değiştirdiler. O kadar ilkesiz, o kadar pragmatik ve dar bir şekilde hareket etmek olmaz." şeklinde konuştu.


"İLKESİZ, KRİTERSİZ, DEĞERLER ÜZERİNE KURULMAYAN BİR İTTİFAK"
Ok konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Zaten Millet İttifakı dağıldı. İlkesiz, kritersiz, değerler üzerine kurulmayan bir ittifak aynı Millet İttifakı gibi dağılır ve sonuç alamaz. Güçleri de, akılları da, ittifakları da yetmedi. Zaten bu ittifak özellikle 28 Mayıs seçiminde Rêber Apo’ya, hareketimize ve Kürt halkına karşı dillerini, stratejilerini, değiştirdiler. O kadar ilkesiz, o kadar pragmatik ve dar bir şekilde hareket etmek olmaz. Bu Türkiye toplumuna bir şey kazandırmaz."

Yorumlar (0)
12
az bulutlu