Son Dakika
banner1

Günün özeti

Günün önemli gelişmelerini sizler için derledik

GENEL 31.10.2020, 17:46
Günün özeti

Günün önemli gelişmelerini sizler için derledik

İzmir önceki gün akşam üzeri felaketi yaşadı

İzmir’in Seferihisar açıklarında meydana gelen 6,6 büyüklüğünde deprem hazırlıksız yakaladı. Şu ana kadar 28 kişi hayatını kaybetti.

...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "26 vefatımız var, 885 yaralımız var"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir kez daha dün İzmir’de yaşanan depremde hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dilediğini belirterek, "26 vefatımız var, 885 yaralımız var, 15 yoğun bakımda olan hastamız var. İzmir ve depremin hissedildiği tüm şehirlerimize geçmiş olsun diyorum" dedi.

Tüm dünyadan İzmir için destek mesajları yağdı

İzmir’de yaşanan deprem sonrasında tüm dünyadan Türkiye için destek mesajları yağdı. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’na, diğer ülkelerin Dışişleri Bakanları, Büyükelçileri ve misyon şefleri gerek telefonla arayarak, mesaj atarak ve sosyal medya üzerinden paylaşımlarla Türkiye’ye destek vurgusu yaptı.

...

İzmir’de yaşanan depremin ardından arama kurtarma çalışmaları devam ediyor

İzmir’de meydana gelen 6.6’lık deprem sonrasında yıkılan binalarda arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

....

İçişleri Bakanlığı, sosyal medyada provoke edici paylaşımlarla ilgili harekete geçti

İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce, "İçindeki kini ve nefreti sosyal medyadan yaymaya devam edenler; Yazdıkça Yakalanacaksınız. Kırmızı ünlem işareti simgesi birimlerimiz tarafından, 37 paylaşım tespit edildi. 25 şahıs için işlem başlatıldı 6 kişi gözaltında. Mühim olan İnsan olabilmek" paylaşımında bulundu.

(İHA)

Yorumlar (0)
12
az bulutlu