Son Dakika
banner1

FETÖ Kılıçdaroğlu'na listeyi verdi!.. Herkesi serbest bırakacaksın!

Gazeteci Nedim Şener'in sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun " KHK ile ihraç edilenlerin işlerine iadesiyle ilgili verdiği garantiyi yeterli bulmayan FETÖ'cülerin yeni beklentilerini ortaya koydu.

GENEL 09.09.2021, 11:53 10.09.2021, 14:38
FETÖ Kılıçdaroğlu'na listeyi verdi!.. Herkesi serbest bırakacaksın!

Gazeteci Nedim Şener,  CHP lideri  Kemal Kılıçdaroğlu’nun; 15 Temmuz sonrası  KHK ile ihraç edilen FETÖ'cüleri işe iade alacağına yönelik sözüyle ilgili paylaşılan bir video görüntüsünü sosyal medya hesabından paylaştı.

Nedim Şener, video ile birlikte yaptığı paylaşımda "Kemal Kılıçdaroğlu’nun; soruları çalarak devlete sızan ve 15 Temmuz sonrası KHK ile ihraç edilen FETÖ’cüleri işe iade sözü FETÖ’cülere yetmemiş!!! El konulan şirketleri de istiyorlar.Yoksa FETÖ elebaşı sulha yanaşmıyormuş. Ha gayret onun sözünü de versin" dedi.


 
KILIÇDAROĞLU'NUN SÖZLERİ FETÖ'CÜ HÜSEYİN KARA'YI GAZA GETİRDİ


 
Nedim Şener'in paylaştığı videoda ise FETÖ'nün üst düzey yöneticilerinden biri olan ve örgütün  sözde İstişare heyeti arasında yer alan Hüseyin Kara sulh olur mu ile  ilgili soruya bunun şartlarının olduğunu, yaşadıkları mağduriyetlerin hepsinin geri alınması gerektiğini, gasp edilen herşeyi, içeri attıkları tüm arkadaşlarının, ve kapatılanı bütün müeseselerin iade edilmediği müddetçe hiçbir sulha yanaşılmayacağını söyledi.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu