Son Dakika
banner1

Depremzedelerden Millet İttifakı'na tepki:Yediler, içtiler, iftar çadırını söküp gittiler!

Dertlerinin millet olmadığını bir kez daha görmüş olduk... Millet İttifakı'nın Malatya'da düzenlediği iftar programının ardından iftar çadırının partililer tarafından söküldüğü ortaya çıktı. Duruma tepki gösteren depremzedeler, ''Burada dışardan topladıkları kalabalıklarla iftar şovu yaptılar, çadırlarını da alıp gittiler. Bu adamların derdinin millet olmadığını burada bir kez daha görmüş olduk.'' dediler.

GENEL 31.03.2023, 16:09
Depremzedelerden Millet İttifakı'na tepki:Yediler, içtiler, iftar çadırını söküp gittiler!

Kemal Kılıçdaroğlu"Bütün deprem bölgelerine çadır gönderilmesi lazım. İnsanlar, soğuktan büyük bir acı çekiyorlar, mustaripler. 'Bize çadır gönderin' diyorlar. Buradan ben çadır üreten bütün firmalara sesleniyorum, sizin elinizde eğer çadır stokunuz varsa lütfen bizim büyükşehir belediye başkanlarına ulaşın, kaç çadır varsa bize verin. Biz bunları satın alacağız ve deprem bölgelerine göndereceğiz" diye konuşmuştu. Bu konuşmanın üzerinden kısa bir süre geçti ve Millet İttifakı bir skandala imza attı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Millet İttifakı genel başkanları Malatya'da depremzedeler için iftar programı düzenledi. Sabah'ın haberine göre; iftar programının ardından iftar çadırının partililer tarafından sökülüp götürüldüğü ortaya çıktı.

Yediler, içtiler, iftar çadırını söküp gittiler! Depremzedelerden Millet İttifakı'na tepki: Dertlerinin millet olmadığını bir kez daha görmüş olduk

Vatandaşlar çadırın sökülüp götürülmesine ''Çadırı bizim için değil, kendileri için getirmişler. Meğer acımıza değil, şova gelmişler yemeğini yiyip gittiler'' diyerek tepki gösterdi.

Yediler, içtiler, iftar çadırını söküp gittiler! Depremzedelerden Millet İttifakı'na tepki: Dertlerinin millet olmadığını bir kez daha görmüş olduk - Resim : 2

Deprem bölgesinde vatandaşların acılarını suistimal eden ve devletin yapmış olduğu yardımları kötüleyen 6'lı koalisyon iftar çadırını sökü götürerek yeni bir skandala imza attı.

''KURULAN HALK ÇADIRI DEĞİL, İLLET ÇADIRIYDI''

Depremzede tekstil işçisi Abuzer Karaca, "Geldiklerinde hiç şaşırmadık. Çünkü burada kurulan çadır halk çadırı değildi, illet çadırıydı kısaca bizim acımız üzerinden hem yemek yediler hemde şov yaptılar kendilerince. Bizim karnımız tok bunlara. Biz seçimde kime oy vereceğimizi çok iyi biliyoruz. Deprem gününden bugüne kadar hep devleti gördük. Bizlerde üstümüze düşeni sandıkta yapacağız. Burada dışardan topladıkları kalabalıklarla iftar şovu yaptılar. Sonrası nemi oldu, çadırlarında alıp gittiler. Seçim sonuçunu millet belirleyecek. Bunların süslü çadırlarına ihtiyacımız yok" diye konuştu.

"BU KAFA İLE Mİ ÜLKEYİ YÖNETECEKLER"

Kemal Kılıçdaroğlu ve ittifak üyelerinin Ramazanın 2. günü Malatya'da iftar yaptıkları devasa çadırın ertesi günü kaldırılmasına tepki gösteren depremzede esnaf Mehmet Baykara, "Bunların en büyük icraatları yalan söylemek. Bu kafa ile ülke yönetecekler. Kılıçdaroğlu depremin 6. günü çadır üreten firmalardan çadır istemişti hatta iddialı bir şekilde hepsini para ile alacağız dedi. Burada insanlar üşüyor, kalacak yerleri yok diye, iftar için kurulan çadırın kalacağını düşündük ancak ertesi günü yok olmuş. Bu adamların derdinin millet olmadığını burada bir kez daha görmüş olduk" dedi.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu