Son Dakika
banner1

CHP'li Fatma Yavuz ile FETÖ firarisi Hakan Şükür arasında skandal konuşma: "Az kaldı Hakan Bey..."

LGBT savunuculuğu yapmasıyla bilinen CHP'li Fatma Yavuz, sosyal medya paylaşımın altına yorum atan FETÖ firarisi Hakan Şükür'e "Az kaldı Hakan Bey" dedi.

GENEL 27.03.2023, 18:58
CHP'li Fatma Yavuz ile FETÖ firarisi Hakan Şükür arasında skandal konuşma: "Az kaldı Hakan Bey..."

Daha önce Diyanet'ten atılan ve sapkın LGBT savunuculuğu yaparak başörtüsünü çıkarmayı göze alan CHP'li Fatma Yavuz'dan bir skandal hareket daha geldi. Yavuz, Milletvekilliği aday adaylığını duyurduğu videolu paylaşıma yorum yapan FETÖ firarisi Hakan Şükür ile adeta ittifak mesajlaşması yaptı.

FETÖ FİRARİSİNDEN MİLLETVEKİLLİĞİ ADAY ADAYLIĞINA DESTEK

Sosyal medya hesabından CHP Milletvekili Aday Adaylığını ilan ettiği bir video paylaşan Yavuz'un gönderisinin altına FETÖ'cü Hakan Şükür, ''Çok duygulanarak izledim, yüreğinize sağlık. Aramıza hoş geldiniz diyenlere de şunu ifade edeyim; Hep aranızdaydık, hep beraberdik. Siyaset, iki farklı tarafın ele geçirilmiş medyaları ile yanlış şeyleri doğru olarak dayatınca ayrıştırıldık sadece.'' yorumunu yaptı.

'AZ KALDI HAKAN BEY'

CHP'li Fatma Yavuz ise, ''Çok teşekkürler Hakan Bey, az kaldı, ekmeğimize kan doğrayanlara inat, aşuremizi kaynatacağız, tadından yenmeyecek'' ifadelerini kullanarak FETÖ firarisi Hakan Şükür'le ittifak mesajlaşması gerçekleştirdi.

FETÖ'cü Hakan Şükür'ün Fatma Yavuz'a yaptığı yorum.

ERDOĞAN'IN LGBT SÖZLERİNE KARŞI GELİP LGBTLİLERİ SAVUNMUŞTU

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın LGBT açıklamalarına yanıt veren Yavuz, "Sayın Erdoğan’a sesleniyorum. Tek bir LGBT’li kardeşime zarar gelirse başörtümü çıkarır yakarım." dedi. Gelen tepkilere de göğüs gereceğini söyleyen Fatma Yavuz, "Bunun üstüne de gider paşa paşa yatarım. Elimizden gelen herseye yapacağız lütfen bu nefret politikalarına bir son verin. LGBTli bireyler de bizim kadar bu ülkenin eşit bireyleridir. Bizim kadar hak sahibidirler. Kimseyi ötekileştirmeye hakkınız yok." ifadelerini kullanmıştı.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu