Son Dakika
banner1

Miçotakis Türkiye'yi tehdit etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'bir gece ansızın' ifadeleriyle uyardığı Yunanistan Başbakanı Miçotakis, Türkiye'ye tehditler savurarak, 'Kendilerini acı gerçeğin içinde bulurlar' dedi.

DÜNYA 25.01.2023, 10:38
Miçotakis Türkiye'yi tehdit etti


Türkiye ve Yunanistan arasındaki gerilim son sürat devam ediyor… Yunanistan'ın Türk F-16'larına attığı radar kilidi, bardağı taşıran son damla oldu.

İki ülke arasında nabızlar Yunan unsurlarının gayri askeri statüdeki adaları silahlandırmasıyla daha da alevlenirken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gözdağı verdi.

"Bir gece ansızın"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın “Bir gece ansızın gelebiliriz” ifadelerine şu cümlelerle devam etti; “Niye? Ellerinde bu adalar var, bu adalarda üsler var falan filan. Buralardan hareketle bize karşı bu tür böyle gayri meşru tehditler devam ederse, bu sabrın da bir sonu vardır.”

"Kendilerini acı gerçeğin içinde bulurlar"

Türkiye'nin her geçen gün güçlenen savunma sanayisi Yunanistan'a korku salarken, Başbakan Kiryakos Miçotakis, tehditler savurdu.

Miçotakis, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri üzerine “Bir gece ansızın geleceğim diye övünenler, bir gece birden bire uyanıp kendilerini acı bir gerçeğin içinde bulurlar” diyerek Türkiye'yi tehdit etti.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu