Son Dakika
banner1

ABD'nin kalbinden dünyaya net mesaj: "Türkiye Geçilmez"

ABD'nin New York şehrindeki Times Meydanı'nda bulunan dev dijital ekranda, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi anlatıldı.

DÜNYA 16.07.2021, 09:10
ABD'nin kalbinden dünyaya net mesaj: "Türkiye Geçilmez"

15 Temmuz FETÖ'nün hain darbe girişimi, tüm Türkiye'de olduğu gibi dünya genelinde de anılıyor. FETÖ yapılanmasının merkezi konumundaki ABD'de, FETÖ'ye karşı net bir mesaj verildi.

TİMES MEYDANI'NDAN FETÖ'YE VE DÜNYAYA NET MESAJ

Times Meydanı'ndaki led ekranlarda, "Demokrasi Zaferi" ve "Türkiye Geçilmez" mesajlarına yer verildi.

Ayrıca, ekranlarda 251 15 Temmuz şehidinin fotoğrafları "Kahramanlarımız" yazısıyla yer aldı. 20 saniye süren görüntüler, Times Meydanı'nda 9 saat boyunca her saatte 30 kez yayınlanıyor.

FETÖCÜLER'İN KİRLİ ALGI OYUNU

15 Temmuz'un ardından FETÖ'cülerin en çok sığındığı limanlardan olan ABD'de, terörist organizasyon mensupları, Türkiye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan aleyhindeki çalışmalarını sürdürüyordu.

ABD'nin metropolü New York'un en işlek caddelerinden birin Time Square'de yer alan reklam panolarında Erdoğan aleyhinde ilan veren FETÖ'cüler, kara propaganda faaliyetleri gerçekleştirmişlerdi.

"STOP ERDOĞAN" İLANLARI

New York'ta yer alan elektronik reklam panolarına ilan veren FETÖ'nün ABD'deki platformlarından olan "Silenced Turkey" oluşumu, Türkiye ve Erdoğan düşmanlığında sınır tanımayacak reklam panolarına "Stop Erdoğan" yazılarını yazdırmışlardı. 

Özellikle ünlü markaların reklam yüzbinlerce dolara reklam verdiği yer olarak bilinen Time Square'de ilan veren FETÖ'cü platform Türkiye ve Erdoğan aleyhinde kara propaganda faaliyetleri gerçekleştirmişti.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu