banner4
14.11.2022, 18:28

BEYOĞLU PATLAMASININ ARDINDAN

İstiklal Caddesi'ndeki patlamada 6 kişi vefat etti, 81 kişi yaralandı. Adalet Bakanı Bozdağ, "Bir kadın oradaki banklardan birine 40 dakikadan fazla oturuyor, sonra kalkıyor. Kalktıktan 1- 2 dakika sonra patlama meydana geliyor." dedi.

Pazar günü ülkemiz bu haince, alçakça patlama ile sarsıldı. Emperyal ülkeler ve ülkemizdeki aparatı olan pkk, 40 yıldır uyguladığı bu insanlık dışı yöntemi yine uyguladı. Oysa sebepleri, yapanlar, yaptıranlar açıkça bilindiği ve bu insanlık dışı yöntemin onların istediği, bir işe yaramadığı halde, bu can yakan, bebekleri, çocukları, kadınları, erkekleri, ırkları, yaşları, coğrafyaları, ülkeleri ayırmadan, tüm insanlığa karşı yapılan bu terörün sebeplerine ve verilmek istenen mesajlara bakalım.

Son dönemlerdeki, Türkiye’nin; Rusya ile yakınlaşması, Şanghay İşbirliği Örgütüne gözlemci üye olarak kabul edilmesi, tahıl koridorunu açtırması, barış görüşmeleri yapması, Kuzey Kıbrıs Türk cumhuriyetinin, Türk birliği teşkilatına gözlemci olarak kabulü, ABD’yi rahatsız etti.

Bu patlama tesadüf değil. Pkk artık taşeron seviyelere gerilemiş bir örgüt. Yani DAEŞ gibi ABD  / İngiliz kontrolüne girmiş gücünü yitirmiş bir örgüt. Operasyonlarla gücünü yitirmiş, yeni üye bulamayan, umudunu emperyalist ülkelerin desteğine bağlamış, gezegenimizin son terör örgütleri çöplüğündeki yere hazırlanan pkk, bu eylemle ne kadar düşebileceğini insanlığa açıkça göstermiş oldu.

Beyoğlu'ndaki insanlık dışı eylem sonrası polisin yaptığı teknik takip ve soruşturma sonucunda terörist yakalandı. Suriye uyruklu Ahlam Albashır.. Sorgusunda, PKK/PYD/YPG terör örgütü tarafından özel istihbarat elemanı olarak yetiştirildiğini ve Afrin-İdlib üzerinden Türkiye'ye eylem yapmak için kaçak yollarla giriş yaptığını söyledi. Eylemden sonra  Yunanistan'a kaçmayı planlayan cani, hedefini gerçekleştirmeden yakalandı.

ABD bir yandan terörist PKK PYD YPG’ye maddi destek veriyor, danışmanlık veriyor, silah veriyor. Diğer yandan da taziye mesajı yayınlıyor. Terörist severlerin taziyesi olmaz olsun. Böyle müttefiklik yerin dibine batsın!

Amerika’nın en etkili gazetesi New York Times ne yazmış ?

" Of the tens of millions of tourists from around the world who visit Turkey each year, many spend time in the area where Sunday’s bombing took place."

" Her yıl, dünyanın dört bir yanından Türkiye’yi ziyaret eden on milyonlarca turistin çoğu, bu bombanın patladığı bölgede geziyor."

Haberin verilişindeki sinsiliğe bakın! Bu yıl turizmde patlama yaşanıyor.

Mesaj açık: Türkiye’ye gitmeyin!

Lanet olsun böyle müttefikliğe!

İçişleri Bakanı Soylu'dan açıklamalar:

- ABD Büyükelçiliği'nin taziyesini kabul etmiyoruz

- Bombacı yakalanmasaydı Yunanistan'a kaçırılacaktı

- Terör örgütünün talimatı, bombacının, bombayı koyduktan sonra öldürülmesi yönündeydi; ya kattan atın ya kanala atın denildi.

İnsanın, bebeklerin hiçbir önemi yok  bu aşağılık emperyal güçler için. Maşaları onlardan daha aşağılık olunca, sonuç: ölümler, yaralanmalar, acılar...

Sonuçta bu vampir ülkeler; DAEŞ gibi, FETO  din temelli aparatlar kurdurduğu gibi PKK gibi, PYD gibi ırkçı/sosyalist örgütler de kuruyor ve uzaktan kumanda ile istediğini yaptırıyor.

Bize düşen demokratik standartlarımızı yükselterek, üretim odaklı, eğitim odaklı, adil paylaşım ve liyakat odaklı büyümeyi sürdürmek olmalı.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu