www.vasat.com

Frank Hoogerbeets'ten Türkiye için korkutan yeni deprem tahmini! Az önce duyurdu

GÜNDEM

Türkiye'deki depremlerin öncesinde yaptığı tahminlerle büyük ses getiren Frank Hoogerbeets'in yeni uyarısı gündeme oturdu.

Deprem uzmanı olan Frank Hoogerbeets, başarılı tahminleriyle tanınıyor.

Nokta atışı deprem tahminleriyle ün kazanan Hoogerbeets, yeni uyarılarıyla gündeme geldi.

#3

İki önce bir video yayınlayan Hoogerbeets, bu kez 1 Mart'ta yeni bir deprem uyarısı yaptı. Buna geçmeden önce Hollandalı uzmanın iki gün önceki sözlerini bir hatırlayalım.

#4

Mart ayının ilk haftasında Dünya, Merkür ve Satürn gezegenlerinin yakınlaşacağını söyleyen Hoogerbeets, bu olayın büyük bir depreme neden olacağını belirtti.

#5

Yaptığı açıklamada Hoogerbeets, "Mart ayının ilk haftası çok kritik. 2'sinde kritik gezegen geometrisinin yakınsamasını görüyoruz. Bu çok önemli olacak. Ayın 2'sinde 9 saat içerisinde Dünya'yı da içeren bir gezegensel kavuşum olacak. Bu Dünya, Merkür ve Satürn olacak. Bu kritik olacak." ifadelerini kullandı.

#6

Yaşanacak olan bir depremin en az 8 şiddeti üzerinde bir büyüklüğe sahip olacağını ifade eden deprem uzmanı, "Sonuç olarak muhtemelen ayın 3'ü veya 4'ü civarında, büyük bir sismik olay olabilir. Ayrıca dolunay veya ayın 6 ile 7'si gibi de olabilir.

#7

Abartmıyorum. Korku yaratmaya çalışmıyorum. Bu bir uyarı. Çünkü kritik gezegen geometrisinin sismik olaylara neden olduğu biliniyor. Bunu küçümsememeliyiz." dedi.

#8

Sözlerine devam eden Hoogerbeets, "Mart ayının bu ilk haftasında büyüklüğü 6'nın çok üzerinde olan birden fazla sismik olay olabilir. Bilmenin bir yolu yok. Yine 7'nin çok üzerinde, 8'in çok üzerinde bir sismik olay olabilir." uyarısında bulundu.

#9

Hoogerbeets, 1 Mart saat 11.56'da yaptığı açıkalamda, "Önümüzdeki günlerde Orta Türkiye'de veya yakınlarında daha güçlü bir artçı sarsıntı meydana gelebilir" dedi. Sosyal medyada gündem olan bu paylaşıma yorum yağdı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.